Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa HUS Apuvälinekeskuksen palveluista ja tapahtumista.

Avoimet ovet HUS Apuvälinekeskuksessa / Tietoteekissa

Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi Tietoteekissa ei järjestetä Avointen ovien tapahtumaa syksyllä 2020. Seuraava Avointen ovien tilaisuus järjestetään lokakuussa 2021.
Apuvälinekeskus/Tietoteekki
Käyntiosoite: Nauvontie 8, Invalidiliiton talo, 2 krs., 00280 Helsinki

Avointen ovien tapahtumassa voit tulla tutustumaan erilaisiin kommunikoinnin ja tietokoneen käytön apuvälineisiin, kuten kommunikointikansioihin ja kommunikointisovelluksiin. Samalla pääset tutustumaan kommunikoinnin apuvälinepalveluihin sekä huippukivaan Tietoteekki-tiimiimme. Tapahtuma on suunnattu sekä asiakkaille että alan ammattilaisille (esim. puheterapeuteille, toimintaterapeuteille ja puhevammaisten tulkeille). Esittelemme apuvälineitä, jotka sopivat lapsille, nuorille ja aikuisille.

Toivomme, että yli 10 vierailijan ryhmät ilmoittautuvat etukäteen osoitteeseen tietoteekki@hus.fi
Lisätietoja: tietoteekki@hus.fi

Ryhmäohjaukset

HUS Tietoteekki järjestää ohjausta kommunikointiohjelmien kuvasisältöjen muokkaukseen. Ryhmät on tarkoitettu kommunikointiohjelmaa käyttävän lapsen, nuoren tai aikuisen lähi-ihmisille (esim. vanhemmille, avustajille ja opettajille). Ryhmät ovat maksuttomia. Kommunikointiohjelman käyttäjän tulee olla HUS Tietoteekin asiakas.

Tällä hetkellä ei tulossa olevia ryhmäohjauksia.

GoTalk Now-verkkokoulutus

HUS Tietoteekki on julkaissut GoTalk Now-verkkokoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu GoTalk Now-sovellusta käyttävän henkilön lähi-ihmisille, kuten vanhemmille, puhevammaisten tulkeille, avustajille ja opettajille. Koulutuksessa käydään läpi sovelluksen käytön ja muokkauksen perusteita, sekä niihin liittyviä iPadin ominaisuuksia. Koulutus on ilmainen, ja se ei vaadi rekisteröitymistä.

Tutustu GoTalk Now -verkkokoulutukseen (sway.office.com)