Sillalla-seminaari 12.-13.3.2020

9.1.2020

Järjestyksessä neljästoista Tikoteekin järjestämä Sillalla-seminaari pidetään 12.-13.3.2020 Hanasaaressa, Espoossa. Seminaarin pääluennoitsijaksi on lupautunut professori David McNaughton Pennsylvanian osavaltionyliopistosta. McNaughton on yksi AAC-alan uranuurtajista.

Sillalla-seminaarin esityksissään David McNaughton käsittelee muuan muassa AAC-tuen merkitystä aikuisuuteen siirtymisessä, puhevammaisten lasten ja aikuisten lukitaitojen tukemista ja kommunikoinnin tukemista videopohjaisen VSDn avulla.

Pääluennoitsijan ohella Sillalla-seminaarissa esiintyy iso joukko osaavia ammattilaisia ja esiin nostetaan monia kiinnostavia aiheita. Ohjelmasta löytyy muuan muassa koulun näkökulmia Voimauttavaan vuorovaikutukseen, tiedon välitykseen kommunikointipassin avulla ja luvassa on myös Marja Korhosen esitys hänen koulukiusaamisen vastaisesta työstään.

Tutustu koko seminaariohjelmaan.  (www.kehitysvammaliitto.fi)  Muista ilmoittautua 13.2.2020 mennessä!